Vores mobile og fleksible løsninger

Hos Fyns Tavle Teknik producerer vi alle former for typetestede byggestrømstavler og ISO-tavleanlæg. Tavlerne kan udføres som mobile standardenheder på sikre kollisionsstativer eller som store stationære tavleanlæg. Tavleanlæggene anvendes på byggepladser og i hårde/aggressive miljøer, industri- og anlægsvirksomheder, landbrug og i det fri. Tavlerne er derfor udført i materialer, der besidder stor brudstyrke og meget lang holdbarhed.

Vi bygger efter standarder 61-439 og 60-204

Fyns Tavle Teknik

Vi bygger effekttavler i tabula, cubic, løgstrup, vms.

Fyns Tavle Teknik

Vi bygger op til 2500A

Fyns Tavle Teknik

Vi bygger styretavler i alle størrelser og til et hvert formål.

Fyns Tavle Teknik

Vi bygger boligtavler.

Fyns Tavle Teknik

Finder altid den rette løsning i tæt samarbejde med kunden

Fyns Tavle Teknik

Automatikanlæg

PLC-opgaver og udarbejdelse af SCADA-løsninger er en fast del af vores virkeområde. Avancerede overvågningsløsninger som opkobling via GSM datanet eller PLC indbyggede ethernet moduler er nogle af de muligheder, vi kan tilbyde. Hos Fyns Tavle Teknik er vi ikke bundet når det gælder komponentvalg, vi mener derimod, det er en styrke at kunne tilbyde en bred vifte af egnede produkter.

Industrielle styringer

EL-styringer har næsten fra starten været en af grundpillerne i firmaets produktion. Vi konstruerer og producerer mange forskellige styringer. Både som almindelige relæstyringer, men også de mere avancerede PLC styringer med overvågning. Vi udfører alt lige fra konstruktion af el-diagrammer til opbygning af tavler, programmering af software samt test og indkøring hos kunden.

Effekttavler & Boligtavler

Vi er leveringsdygtige i alle typer af fordelings- og effekttavler. Hos Fyns Tavle Teknik har vi et stærkt programudvalg, der kan dække alle behov. Vi opbygger hoved- og fordelingstavler med typetestede  skinne-systemer fra 225A op til 5500A i alle de kendte modulsystemer som Cubic, Tabula og Løgstrup. Der anvendes valgfrie CE-mærkede elektriske komponenter i alle TTA- og PTTA tavler.